ÜRÜN GRUPLARIMIZ

Sahte Para Dedektörleri

Bozuk Para Sayma Makineleri

Banknot Sayma Makineleri

Kuşaklama / Bantlama Makinesi

Balyalama-Çemberleme Makinesi

Arşiv İmha Sistemleri

Para Çekmece / Kasaları

Diğer Ürünler

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Ürünlerimiz ile ilgili her türlü bilgi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Mesai Saatlerimiz

Hafta İçi: 08:00 - 18:00

E-POSTA LİSTEMİZE ÜYE OLUN

E-Posta listemize kaydolun, en son kampanya ve fırsatlardan ilk siz haberdar olun.

ÜRETİCİ FİRMA VE DİSTRİBÜTÖRLÜKLERİMİZ



Haberler

02 Nis

 Kayseri'de Horsana mevkiinde kurulan hayvan pazarına Kocasinan Belediyesi tarafından konulan sahte para tespit eden para sayma makinesi, esnafa kolaylık sağlıyor.

 
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte hareketlenen hayvan pazarlarında, besicilerin mağdur olmaması için yetkililer tarafından alınan önlemlerden biri de sahte para tespit edebilen makine oldu. Kocasinan Belediyesi tarafından hayvan pazarına konulan sahte para tespit eden para sayma makinesi, besicileri memnun etti. Kocasinan Belediyesi yetkilileri, "Besicilerimiz uzun bir süredir besledikleri hayvanları burada satarak para kazanacak. Bu satışlar esnasında mağdur olmamaları için Kocasinan Belediyesi olarak bir hizmet vermeyi amaçladık" diye konuştu.
 
Vatandaşlar da uygulamadan memnun olduklarını belirterek, hem para sayma konusunda hem de sahte para konusunda kolaylık sağlandığını bildirdi.
 
Öte yandan besiciler kurban satışlarının bekledikleri gibi olmadığını söylerken, yaklaşık 10 gündür pazarda bulunduklarını söyleyen besici Faysal Kıraç, "Yem fiyatları aldı başını gidiyor. Biz bu kurbanlıkları uzun bir süredir besliyoruz, bakıp büyütüyoruz. Bir sürü masraf yaptığımız kurbanlıkları istediğimiz fiyatın çok altında satmamızı istiyorlar. Bu da bizi büyük sıkıntıya sokuyor. Satışlar beklediğimiz gibi değil. Arife ve bayramın birinci günü satışların daha da artmasını bekliyoruz" diye konuştu. - KAYSERİ